Ontdek imposante walvissen tijdens een inheemse eco-tour

Beleef een onvergetelijke eco-tour rond Vancouver Island, waarbij u vanaf de Stille Oceaan de kans krijgt om enkele van de meest indrukwekkende zeedieren in hun natuurlijke habitat te spotten. Onder leiding van ervaren gidsen van de Ahousaht Nation, gaat u op zoek naar grijze walvissen, bultruggen en misschien zelfs orca's! Deze deskundige gidsen delen niet alleen hun kennis over het zeeleven, maar ook de rijke culturele geschiedenis van hun volk en hun verbondenheid met de natuur.

Spot imposante walvissen
en ontdek meer wildlife

Tijdens deze tour wordt u ondergedompeld in de majestueuze schoonheid van de oceaan en krijgt u de kans om te leren over de ecologische en culturele betekenis van deze wateren voor de Ahousaht Nation. Beleef een unieke kans om van dichtbij te ervaren hoe walvissen en andere zeedieren zich gedragen in het wild, terwijl u ook inzicht krijgt in hoe inheemse gemeenschappen al generaties lang met deze omgeving verbonden zijn. Dit avontuur biedt niet alleen een spectaculair zicht op het zeeleven, maar ook een dieper begrip van de harmonie tussen mens en natuur op deze bijzondere plek.

Meer easy going activiteiten

SAMPLE ITINERARIES Een adembenemende helikoptervlucht over de Canadese Rocky Mountains

Canada

Ga mee op een helikoptervlucht over de Canadese Rocky Mountains voor de ervaring van uw leven!

Lees meer

SAMPLE ITINERARIES Fietstocht over Kettle Valley Railway

Canada

Maak een schilderachtige fietstocht die u meeneemt over indrukwekkende bruggen en tunnels

Lees meer

SAMPLE ITINERARIES Foto- en Streetart-Tour in Carmel by the Sea

Verenigde Staten

Duik in de kleurrijke wereld van straatkunst tijdens deze fototour door Carmel by the Sea

Lees meer

Meer over reizen met uw partner in Canada

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.